STEFANS KURSER

STEFAN WESTLUND

Här kan du läsa mer om mina olika kurser. När du har gått grundkursen, kan du antingen välja fritt mellan de olika fortsättningskurserna, eller gå dem som en trappa (1-7) för att få en så fördjupad insikt som möjligt om dig själv. För varje kurs du tar kommer du närmare det som kallas ditt JAG ÄR, det vill säga din inre kärna, din helhet, för att till slut bli den du egentligen är. Läs vidare under Mer om kurserna


Vill du ha mer info, tips på vilka kurser du kan gå eller har förslag på kursdag, hör av dig till mig så fixar vi till något. Vill du veta mer om priser, betalning och annat praktiskt, så läs här nedan under Praktiskt om kurserna.

I AM

OBS!! Just nu har jag bara en deltagare i taget (eller två om du har någon som du vill gå tillsammans med).

GRUNDKURS

MÖT DIN INRE ANDLIGA VÄRLD

Möt din inre andliga värld – Grundkurs

Den här kursen passar dig som vill uppleva mer av den andliga sidan av livet och stärka känslan av att du aldrig är ensam. Du får lära känna och utveckla din intuition, och du får en djupare kunskap om dig själv och din egen inre värld, till exempel genom inkarnationer, andliga guider och totemdjur. Det här är den första pusselbiten du lägger för att komma fram till din helhet.


Varje människas resa är individuell, så oavsett om du är har hållit på ett tag med det andliga eller är nybörjare, kommer du att få reda på precis det du behöver där du står just nu. Efter denna grundkurs, är det sedan fritt fram att välja mellan de olika fortsättningskurserna på din andliga resa. Och är du bara nyfiken och vill prova på, så är det här en bra start. Kursen är en introduktion i andlig utveckling.

FORTSÄTTNINGSKURSER

Känn dig själv – Trappsteg 1 

De här kurserna passar dig som är nyfiken på att lära känna dig själv bättre men inte riktigt vet var du ska börja. Att "känna sig själv" är grunden för all andlighet. Om man vet vem man är, är det lättare att ta sig fram i livet. Därför brukar jag alltid rekommendera denna kurs efter Grundkursen. Det är ett logiskt nästa steg på din andliga resa.


Kurs 1 - Känn dig själv

Att lära känna sig själv är att hitta balansen i ditt inre så att du kan bryta dig fri från gamla mönster och börja skapa nya hälsosammare. Det är lätt att stagnera och låta livskraften blockeras, så att ta reda på vem du egentligen är och vad du behöver är naturligtvis viktigt för ditt välmående. Är du i balans, finns det inget som du inte kan göra.


Kurs 2 – Känn dig själv (fördjupning)

Här lär du känna din självbild bättre och kan stärka den, så att du kan hantera livets upp- och nergångar och inte dras med av andras energier, idéer, känslor och nycker. Hur vi ser på oss själva styr hur andra uppfattar oss, så en bra självbild skapar en stabil och trygg person som har det lite lättare i livets berg- och dalbana.

KÄNN DIG SJÄLV

Dina andliga symboler – Trappsteg 2

De här kurserna passar dig som vill lära dig navigera genom livet med hjälp av andliga symboler och tecken. Symboler, tecken och totem är olika namn för ungefär samma sak. De är alla verktyg som är användbara i det vardagliga livet. De stärker dig i dina beslut, understryker att du är på rätt väg, eller signalerar och göra dig uppmärksam på att det kan finnas en annan väg som är bättre.


Kurs 1 – Dina andliga symboler

I den här kursen kommer du att möta flera av dina personliga totem och få veta hur du kan använda dig av dem i olika livssituationer. Djur, siffror, färger, träd och egentligen vad som helst kan fungera som tecken eller totem för dig. Det är både ett smart och roligt sätt att ta sig fram i din vardag. Snacka om andlig GPS.


Kurs 2 – Kroppens signaler

Här fördjupar vi oss och lär oss tolka kroppens signaler. För även olika känslor och reaktioner i kroppen, kan hjälpa dig fram på din väg om du bara lär dig att förstå dem bättre. Och hur vet man egentligen vad som är min känsla eller någon annans? Just det och mer därtill utforskar vi i den här kursen.

Dina blockeringar och Rädslor – Trappsteg 3

De här kurserna passar dig som känner att något hindrar dig från att leva såsom du skulle vilja, eller som tycker att du skulle behöva utvecklas men att inget händer. Genom att lära känna dina hinder, kan du ta dig förbi det som stoppar dig från att leva ditt liv fullt ut, där rädslor och blockeringar inte längre styr dig. Kurserna är bra för dig som vill komma vidare både i livet och med andligheten.


Kurs 1 – Dina blockeringar

Blockeringar och motstånd har vi alla, det kommer med att vara människa. Det kan bero på händelser och situationer som du varit med om i det här livet, eller så kan det vara något som har uppstått i ett tidigare liv. I vilket fall bär vi dem med oss tills vi får en möjlighet att lösa upp dem. Med den här kursen kan du få just den möjligheten.


Kurs 2 – Dina rädslor

Ibland står rädsla i vägen för det vi vill göra och den vi vill vara, eller håller oss tillbaka just när vi ska ta det där avgörande steget. Alla känner osäkerhet utanför sin trygghetszon, det är ofrånkomligt. Men när man har fått möjlighet att bekanta sig med sina rädslor, så är de inte längre okända och har inte samma makt över dig. Det kan den här kursen hjälpa dig med.

DINA RÄDSLOR OCH BLOCKERINGAR

Dina relationer – Trappsteg 4

DINA RELATIONER

De här kurserna passar dig som vill förstå dina relationer bättre. Naturligtvis till din partner, till dina barn, föräldrar och vänner, arbetsgivare eller medarbetare, men framför allt relationen till dig själv. Ur ett andligt perspektiv är ju det alltid det viktigaste. Du kan inte förstå någon annan om du inte förstår dig själv. Så hur man än ser på det, är relationer något som kommer av att vara i det levande. Goda relationer är helt enkelt A och O för att må bra.


Kurs 1 – Dina relationer

Genom livet kommer vi ha en mängd möten med olika människor. Att då förstå hur vi ser på våra relationer, gör oss tryggare och säkrare i det vardagliga livet. Den här kursen ger dig en sådan insikt och verktyg till det, men också chansen att förstå dig själv bättre, vilket automatiskt leder till bra relationer med andra. 


Kurs 2 – Dina relationer (fördjupning)

Oavsett hur dina relationer ser ut, ytliga eller djupa, kärleksfulla eller sårade, finns det mycket att lära oss av vår omgivning. Här går vi djupare in i ditt undermetvetna och utforskar hur du ser på dig själv och andra, vilket hjälper dig att förstå hur dina relationer blev som de blev.

Stärk ditt inre – Trappsteg 5

De här kurserna passar dig som vill knyta en starkare kontakt med ditt inre ljus och din inre styrka. Andligheten är ju inte bara möten med guider och inkarnerade upplevelser, den handlar också om självutveckling, där ditt liv är mycket större än du anar. När du når fram till den insikten, kommer du att märka skillnad i hur du upplever dig själv och din vardag, allt för att lättare kunna ta till dig budskapen från andra sidan.


Kurs 1 – Finn ditt inre ljus

I en stressad värld är det lätt att glömma vilka vi är och varför vi är här på jorden. Det är lätt att tappa bort sin mening och sitt mål och i stället känna sig trött och tom och utan glädje. Den här kursen är till för dig som känner att du skulle behöva höja din energi och din självkänsla, och som vill förbättra din tillit till din inre vägledning.


Kurs 2 – Finn din inre styrka

De flesta av oss har ett hum om vad vår inre styrka är eftersom den redan har skinit igenom i olika sammanhang. Men kanske skyms den just nu av tvivel och lågt självförtroende. Då kan det vara bra att väcka styrkan till liv igen. Denna kurs kommer att höja din vibration och stärka dig som människa, så att du lättare klarar av livets olika svårigheter.

STÄRK DITT INRE

Dina guider och änglar – Trappsteg 6

DINA GUIDER OCH ÄNGLAR

Vill du läsa mer: Frågor och svar om guider

De här kurserna passar dig som vill lära känna dina guider, änglar och skyddsänglar bättre, och som vill veta mer om vilken hjälp du faktiskt har från ”andra sidan”. Vi får hela tiden stöd och råd från våra andliga vägledare, de är här för att hjälpa dig på din livsväg mot det mål som är menat för dig. Att lära känna dem och få veta vilken funktion de fyller för oss, är inte bara inspirerande för ditt andliga arbete utan också något du har stor nytta av i din vanliga vardag.


Kurs 1 – Dina guider och änglar

I den här kursen får du lära känna dina närmaste guider. De finns där för att ge dig vägledning och är fantastiska att ha när man behöver det där lilla extra stödet. Eftersom guiderna har den övergripande bilden av dig och din livskarta, så är de förstås perfekta hjälpare på din väg fram.


Kurs 2 – Dina guider och änglar (fördjupning)

Vägledare kommer till oss i många olika gestalter. Här fördjupar vi oss i din inre värld och du får lära känna fler av dina guider, som till exempel barndomsguiden och arbetsguiden. Du kommer också att få reda på ännu mer om det spännande samarbetet du kan ha med de på "andra sidan".


Tips! Jag brukar alltid rekommendera att man går båda dessa guidekurser om man vill få hela perspektivet av vad guider kan ge dig i livet. Dessa två kurser är betydelsefulla, vare sig du vill jobba med det andliga för egen del eller mer professionellt.

Dina inkarnationer – Trappsteg 7

De här kurserna passar dig som är nyfiken på dina tidigare liv och vill veta mer om hur de påverkar dig idag. Att möta sina inkarnationer kan hjälpa en att förstå varför man emellanåt reagerar som man gör. Du hittar mönster och beteenden som du kan ha tagit med dig från ett annat liv, kanske får du svar på oförklarliga rädslor, eller så upptäcker du en begåvning som du hela tiden anat men inte riktigt vågat tro på. Allt det här kan du naturligtvis ha nytta av i ditt nuvarande liv för att utvecklas och stärkas som människa. Dessa två spännande kurser använder reinkarnation som verktyg för att förstå ditt här och nu.


Kurs 1 – Dina inkarnationer

I den här kursen får du möta de inkarnationer som har präglat dig mest och som fortsätter att prägla dig även idag, och vad du kan lära dig av dem. Du har levt många liv, och varje liv du levt är ett led till att bli en hel människa.


Kurs 2 – Dina inkarnationer (fördjupning)

Här får du möta fler inkarnationer som påverkar dig just nu. Kanske hittar du roten till blockeringar och svårigheter som du bär på, eller så upptäcker du vad du mår riktigt bra av men kanske har glömt bort. Efter kurserna kan du sedan gå tillbaka till dina inkarnationer för att hämta kraft och styrka och visdom ur dem.

DINA INKARNATIONER

TRAPPAN

Mer om kurserna

Mer om kurserna

Hur går kurserna till,

vad har du för användning av dem, och mycket mera.

GRUNDKURS:

Möt din inre

andliga värld

TRAPPSTEG 1:

Känn dig själv

CHAKRA 1

TRAPPSTEG 2:

Dina andliga

symboler

CHAKRA 2

TRAPPSTEG 3:

Dina rädslor

och blockeringar

CHAKRA 3

TRAPPSTEG 4:

Dina relationer

CHAKRA 4

TRAPPSTEG 5:

Stärk ditt inre

CHAKRA 5

TRAPPSTEG 6:

Dina guider

och änglar

CHAKRA 6

TRAPPSTEG 7:

Dina inkarnationer

CHAKRA 7

Praktiskt om kurserna

Kurslängd

Kursen är mellan 3-4 timmar lång. Efteråt brukar det finnas tid för frågor. Det ingår också en möjlighet att mejla en gång efter kursen, ifall det är något som är oklart och som du behöver fråga om.


Pris

Kurserna kostar 2000 kr/st.


Boka tid

Är du ny kan du boka tid här på hemsidan. Har du varit i kontakt med mig tidigare kan du antingen boka via hemsidan eller mejla mig direkt. I vilket fall så återkommer jag till dig så snart jag kan med förslag på tider som är lediga.


Plats

Vi håller till i fina lokaler i Norrtälje och Stockholm. För adresser och vägbeskrivning läs under Hitta hit.


Tips

Ta med dig papper och penna. Det är bra att anteckna det du är med om så att du kan använda dig av det senare. Inspelning är inte tillåten på kurserna.


Ta också med dig fika eller liknande till pausen i halvtid, så du kan fylla på med energi.

SWISH

123 579 22 39

Morgonstjärna HB

Betalning

Det finns fyra sätt att betala på:

* Swisha över pengarna till: 123 579 22 39.

* Kontant till mig när vi ses.

* Betala in på bankgironummer: 278-6291.

* Göra en överföring till kontonummer: 8242-0 39020052 Roslagens Sparbank.


Obs! Glöm inte att märka betalningen med ditt namn. Mottagaren är i samtliga fall Morgonstjärna Handelsbolag.


Vid förhinder

Om du får förhinder, oavsett anledning, vill vi att du avbokar senast 24 timmar innan för att undvika debitering.


Kvitto eller faktura

Vill du ha ett kvitto eller faktura, så säger du bara till.


Är det något mer du undrar över, är det bara att kontakta mig.


Välkommen med din bokning!

Ett kraftdjur

Ett kraftdjur

Behöver du stöd, kraft

och healing?

Ta hjälp av ett kraftdjur. 

Ett andligt budskap

Ett andligt budskap

Här kan du få svar på var du står idag, vad du behöver tänka på

och åt vilket håll du ska gå. 

HUR FUNKAR DET, STEFAN?

Hur funkar det, Stefan?

Här får du veta mer

om Stefans sessioner och

hur han arbetar.