VÄGLEDNING VIA MEJL

Fördelen med "Vägledning via mejl" är att du inte behöver passa någon tid och kan befinna dig var som helst där du har tillgång till din mejl. I lugn och ro kan du sedan gå igenom de svar som du har fått. Här nedan kan du se vilka olika alternativ på mejlsessioner som finns, vi erbjuder både långa och korta varianter. Om du är osäker på vad som passar dig bäst, så kontakta oss och berätta lite om vad du undrar över eller vill ha svar på, så ger vi dig förslag på vilken av våra tjänster som vi rekommenderar. 


Vill du veta mer om betalning och lite annat praktiskt, så kan du läsa mer om det under Praktiskt om mejlsessioner.

"Du är här för att göra det möjligt för universums gudomliga syfte att förverkligas. Så viktig är du!"


Eckhart Tolle

Mejlsessioner

Lång mejlsession – 875 kr

Passar dig som inte har möjlighet att komma till Norrtälje eller Stockholm av en eller annan anledning, eller som kanske tycker att det är lättare att uttrycka det du känner och tänker i text.


Ibland har man så många tankar och frågor som man behöver bringa ordning i. Det kan vara något som har hänt eller ett vägval man undrar över, eller det kan beröra personliga saker i livet som familj, vänner eller ditt arbete. Men det kan också vara rent andliga frågor som vilka vi är, var vi kommer ifrån och vad livet går ut på. Vad handlar till exempel det där med guider och änglar och hela den "andra sidan" om egentligen?


Den här sessionen fungerar ungefär på samma sätt som en Personlig vägledning, där guiderna svarar på dina frågor och undringar om livet, döden och allt däremellan. 

LÅNG MEJLSESSION
KORT MEJLSESSION

Kort mejlsession – 550 kr

Ibland har man bara en fråga som man går och grunnar på. Den kan vara av personlig karaktär eller rent allmän: Vad ska jag göra i den här situationen, eller, med den där personen? Kanske handlar det om jobb eller fritid eller något annat i livet. Ibland behöver man bara lite vägledning när något viktigt eller oviktigt plötsligt dyker upp. Då kan man skicka sin fråga till oss. 


Det blir förstås inte lika många sidor som Lång mejlsession, men ger dig ändå inspiration och en större förståelse för det du undrar över eller har problem med.

Mejl – specialsession

Kraftsymboler – 450 kr

NYHET!!

Ibland känns det som om man skulle behöva lite extra vägledning för att lättare kunna ta sig fram genom livets labyrint. Då kan man få hjälp av olika kraftsymboler. I princip allt runtomkring oss är symboler som man kan använda sig av, till exempel siffror, ord, färger, saker, växter eller djur. Men hur ska man veta vad eller vilka man har nytta av? Via denna mejlsession ger guiderna dig lite extra fokus kring några av dina viktigaste symboler just nu. Genom att ta hjälp av kraftsymboler kan vi lättare fatta beslut och göra bra val som stärker oss och för oss framåt, eftersom vi känner oss understödda av andra sidan. Det här är ett perfekt sätt att söka stöd, kraft och mod i livet.

 

Vill du fördjupa dig i teckentolkning? Då kan kursen Dina andliga symboler vara något för dig. Eller varför inte mejlsessionen Kraftdjur.

Ett tidigare liv – 450 kr

Ibland känns det som om det man just är med om har man genomlevt tidigare på något sätt. Det kan vara en plats, en situation eller en person som sätter igång den känslan. Det kan vara något eller någon man känner djup samhörighet med eller som irriterar en vanvettigt. Då är det troligt att man har kommit i kontakt med en inkarnation. Kanske har man redan en aning om var och när men vill veta mer, eller så är man bara nyfiken: Berätta om ett tidigare liv som jag har haft? Att gå djupare in i tidigare liv kan lösa blockeringar och lära en mycket om vem man är idag. Dessutom är det helande för kropp och själ.


Vill du fördjupa dig ytterligare? Då finns kurserna Dina inkarnationer 1 och 2 för dig.

ETT TIDIGARE LIV
DRÖMTOLKNING

Drömtolkning – 450 kr

Ibland drömmer man de mest underliga saker. Det kan vara surrealistisk eller skämtsamt, men lika ofta kan det vara skrämmande och intensivt. Ibland återkommer drömmarna gång på gång. I vilket fall kanske man vill veta mer: Vad betyder drömmen? Varför upprepar den sig? Vad är budskapet till mig just nu? Då kan det vara skönt att få rätsida på drömväven och ha någon att fråga. Mina guider älskar att hjälpa dig och ge förklaringar på alla dina drömmar.


Vill du veta mer om teckentolkning? Då kan kurserna Dina andliga symboler och Kroppens signaler vara något för dig.

Kraftdjur – 450 kr

Ibland känner man att man skulle behöva lite stöd, kraft och healing medan vi går här längs livets väg, då kan man ta hjälp av ett totemdjur. Alla har vi dessa kraftdjur med oss på vår andliga resa här på jorden. Deras styrkor och egenskaper säger något om hur vi själva kan förhålla oss till världen och till de situationer och vägskäl vi står inför. Här berättar jag om det kraftdjur som är viktigast för dig just nu och vilket budskap det har till dig och vad du kan lära dig av djuret i fråga. 


Vill du fördjupa dig? Då kan kursen Dina andliga symboler vara något för dig. Eller varför inte mejlsessionen Kraftsymboler.

EN ANDLING GUIDE

En andlig guide – 450 kr

Ibland kan det vara bra att påminna sig om att vi inte är ensamma här i livet, utan att vi hela tiden har hjälp och stöd från "andra sidan". Ibland har man känt på sig att det finns någon där, ibland har man ingen aning. I vilket fall försöker våra guider och vägledare alltid visa oss vårt nästa steg även när vi själva inte kan se det. Med den här mejlsessionen kan du få veta mer och lära känna en av dina guider bättre. Och förstås få reda på vad den guiden har för budskap till dig.


Vill du läsa mer: 5 frågor och svar om guider.

Vill du fördjupa dig: Då kan du gå kurserna Dina guider och änglar 1 och 2.

Lägesbilden: ett andligt budskap – 450 kr

Ibland har man ingen fråga men undrar ändå, då kan ett andligt budskap i form av en lägesbild vara helt perfekt. I den kan du få svar på var du står just nu, vad du behöver tänka på, du kan få vägledning åt vilket håll du ska gå eller om du kanske ska agera på något sätt. Lägesbilden brukar du alltid få i början av varje Personlig vägledning, här får du den på pränt och kan gå djupare in i den. Guiderna visar dig helt enkelt var du står och vart du är på väg.

ETT ANDLIGT BUDSKAP

Praktiskt om mejlsessioner

Pris

Lång mejlsession kostar 875 kr, och du får fyra till fem A4-sidor.

Kort mejlsession kostar 550 kr, och du får två A4-sidor.

Specialsessionerna kostar 450 kr, och du får en till två A4-sidor.


Boka tid

Är du ny hos oss kan du boka tid här på hemsidan. Har du varit i kontakt med oss tidigare kan du antingen boka via hemsidan eller mejla direkt. Vi har mejlsessioner flera gånger i veckan.

SWISH

123 579 22 39

Morgonstjärna HB

Betalning

Det finns tre sätt att betala på:

* Swisha över pengarna till: 123 579 22 39.

* Betala in på bankgironummer: 278-6291.

* Gör en överföring till kontonummer: 8242-0 39020052 Roslagens Sparbank.

Mottagaren är i samtliga fall Morgonstjärna Handelsbolag.


Kvitto eller faktura

Vill du ha ett kvitto eller en faktura så säg bara till, det kostar inget extra.


Hur lång tid tar det?

När betalningen kommit in på kontot får du din vägledning inom 2-3 dagar, lite beroende på hur mycket vi har att göra för tillfället. Vi svarar i turordning såsom pengarna dykt upp på kontot.


Konfientiellt

All information från dig som klient och allt som sägs under sessioner behandlas konfidentiellt. Observera: Mejlsessioner skickas som vanlig e-post utan kryptering. Vill du ha texten skickad krypterad t ex via Messenger, meddela oss vid beställning.


Snigelbrev

Om du hellre vill ha sessionen utskriven på papper och skickad via vanlig post, så går det naturligtvis att ordna. Beställ vid bokning. Pris: 25 kr för utskrift plus porto.


Är det något mer du undrar över, är det bara att kontakta oss.


Välkommen med din bokning!

ANNES SANNINGAR

Annes Sanningar

En spännande roman fylld

av kärlek, livsvisdom

och mystik. 

PERSONLIG VÄGLEDNING

Personlig vägledning

Passar dig som gillar att träffas

på tu man hand för ett

personligt samtal.

KURSER

Stefans kurser

Längtar du efter att lära känna dig själv bättre? Här kan du läsa om kurserna som får dig att bli mer hel.